• U bent hier: Home
 •  / Interieurstyling

  Interieurstyling voor iedereen

  Wilt u uw huis verbouwen, een nieuwe indeling voor uw woonkamer, badkamer of keuken en weet u niet welke meubelopstelling, kleuren en verlichting de ruimte het beste tot haar recht laten komen? Of bent u toe aan nieuw meubilair en/of een compleet nieuwe stijl en komt u er niet uit omdat uw smaken niet geheel overeenkomen? Bij Easyness Home Styling bent u aan het goede adres voor iedere interieurvraag.

  Lees meer over onze werkwijze

  Interieurstyling voor elke smaak en stijl en elk budget

  Wat wij persoonlijk mooi vinden is van ondergeschikt belang. Het gaat erom wat u wilt. Een interieurontwerp is pas goed als u volledig tevreden bent met het resultaat. Wij beginnen daarom altijd met luisteren en kijken. Wat zijn uw wensen, hoe groot is de ruimte, wie gebruiken de ruimte, hoe is de lichtinval etc. en wat is het beschikbare budget?

  Bij een Interieurontwerp is het doel om van een huis een thuis te maken, een plek om iedere dag weer te genieten van uw eigen, persoonlijke, omgeving met kleuren en materialen die bij u passen.

  Easyness Home Styling is thuis in elke stijl: van landelijk tot modern en van romantisch tot klassiek.

  Easyness Home Styling kan u van dienst zijn op elk interieurgebied: van indelings- en interieuradvies bij u op locatie, het maken van een ontwerp in 2D en 3D, begeleiding bij uw kleur- en materiaalkeuze tot het maken van een verlichtingsplan.

  Interieurstyling

  Vastgoedstyling

  Easyness Home helpt u met het verkopen of verhuren van uw vastgoed. Hoe? Door woningen verkoopklaar te maken; we zorgen er met de juiste styling voor dat potentiële kopers hun droomwoning eerder herkennen in uw huis. Dat scheelt u veel tijd, geld én zorgen.

  Meer over vastgoedstyling »

  Volg ons

  Volg ons op Facebook Volg ons op Pinterest