• U bent hier: Home
 •  / Vastgoedstyling

  Vastgoedstyling

  Easyness Home helpt u met het verkopen of verhuren van uw vastgoed. Hoe? Door woningen verkoopklaar te maken; we zorgen er met de juiste styling voor dat potentiële kopers hun droomwoning eerder herkennen in uw huis. Dat scheelt u veel tijd, geld én zorgen.

  Vastgoedstyling voor particulieren

  Verkoopstyling is een noodzakelijk hulpmiddel om in de huidige woningmarkt sneller te verkopen of te verhuren. Uw woning zal positief moeten opvallen tussen alle andere te koop staande woningen. Dat leidt tot meer bezichtigingen en dus eerder een koper.

  Lees verder

  Vastgoedstyling voor makelaars

  Als makelaar wilt u de woningen van uw klanten graag zo snel mogelijk verkopen voor een goede prijs. U weet dat naast een goede vraagprijs een goede woningpresentatie van belang is voor het vergroten van de verkoopkansen.

  Lees verder

  Meubelverhuur

  Veel kopers vinden het moeilijk om in een leegstaand huis hun toekomstige thuis te zien. De verhoudingen zijn niet goed zichtbaar en daardoor wordt het moeilijk in te schatten hoe groot of juist hoe klein een ruimte is. Easyness Home Styling kan u hierbij helpen.

  Lees verder

  Vastgoedstyling

  Interieurstyling

  Wilt u uw huis verbouwen, een nieuwe indeling voor uw woonkamer, badkamer of keuken en weet u niet welke meubelopstelling, kleuren en verlichting de ruimte het beste tot haar recht laten komen?

  Meer over interieurstyling »