Meubelverhuur

Lege woning nog niet verkocht? Meubelverhuur in combinatie met professionele styling en nieuwe fotoreportage is DE oplossing!

Veel kopers vinden het moeilijk om in een leegstaand huis hun toekomstige thuis te zien. De verhoudingen zijn niet goed zichtbaar en daardoor wordt het moeilijk in te schatten hoe groot of juist hoe klein een ruimte is. Easyness Home Styling kan u hierbij helpen. Wij kunnen uw lege huis tijdelijk inrichten met meubels en accessoires, gericht op de doelgroep van uw woning. Binnen 10 dagen is uw huis compleet ingericht!

Uw nieuwbouwproject nog steeds niet 100% verkocht? Een ingerichte modelwoning is HET antwoord!

U als Project Ontwikkelaar merkt ook dat een leeg huis verkopen of verhuren moeilijker gaat. Projectontwikkelaars vragen ons regelmatig om een modelwoning in te richten voor verkoop of voor verhuur. Ook dit geschiedt uiteraard op maat. Zo kunnen wij ook adviseren voor vloeren, wanden en raambekleding voor de modelwoning. Hierdoor nemen wij u veel werk uit handen en wordt er een complete modelwoning afgeleverd. U heeft geen omkijken naar inkoop, meubelvoorraad of eventuele verhuizing van 1 modelwoning naar een andere modelwoning. Neem contact met ons op voor verdere inlichtingen.