Vastgoedstyling voor particulieren

U bent klaar om uw woning te verkopen! Maar is uw woning óók verkoopklaar? Hoe onderscheid ik mijn woning in het grote aanbod van 251.977* te koop staande woningen?

Verkoopstyling is een noodzakelijk hulpmiddel om in de huidige woningmarkt sneller te verkopen of te verhuren. Uw woning zal positief moeten opvallen tussen alle andere te koop staande woningen. Dat leidt tot meer bezichtigingen en dus eerder een koper. 

Statistiek en jarenlange ervaring wijst uit dat:

  • De 1e indruk op internet/Funda voor 75% bepaalt of een kijker een koper wordt;
  • 80% van de kijkers niet door uw spullen heen kan kijken en dus volgt er geen bezichtiging.

Easyness Home Styling zorgt voor een neutrale woningpresentatie, waardoor een grotere doelgroep wél hun droomwoning herkent in uw huis. En zo verkoopt U sneller én beter! Dat scheelt veel geld, tijd én zorgen.

* Bron: Funda 19-03-2014

Ook wat voor u?

Bent U overtuigd dat uw woning er aantrekkelijk uitziet? Toch komen er geen kijkers of volgt er geen redelijk bod? Dat kunt U met hulp van Easyness Home Styling veranderen! Statistieken tonen aan dat woningen die op de juiste manier verkoopklaar zijn gemaakt sneller worden verkocht én vaak ook meer opleveren.

Wilt U onnodig lange verkoopperiode of te lage opbrengst voor uw woning voorkomen? Schakel Easyness Home Styling in vóórdat uw woning in de verkoop komt.  U voorkomt drastische prijsverlagingen en negatieve reacties van kijkers.

Voorkom dubbele lasten en stress! Easyness Home Styling is vele malen voordeliger en geeft rust. U kunt er met onze hulp zélf wat aan doen om de verkoop te bespoedigen.

Als bewoner is het onmogelijk om objectief naar de eigen woning te kijken. Schakel daarom een professional in. Easyness Home Styling is objectief en adviseert hoe U de aspirant koper kunt verleiden tot een reeël bod.

Als U écht wil VERKOPEN in plaats van alleen een bord 'TE KOOP' plaatsen!  Door onze aanpak kan het bordje 'TE KOOP' sneller vervangen worden door 'VERKOCHT'!

Werkwijze

Na een uitgebreide analyse van woning en tuin ontvangt U een plan van aanpak per ruimte. We benadrukken de positieve aspecten van de woning waarbij we rekening houden met de doelgroep, looplijnen, zichtlijnen, lichtinval, kleur- en materiaalgebruik én functies van de ruimtes. Voor elke woning en budget hebben we creatieve en vaak verrassend eenvoudige oplossingen. Het doel is om zoveel mogelijk gebruik te maken van reeds aanwezige spullen.

Ook kunnen wij desgewenst bij een open huis route als gastvrouw aanwezig zijn! Neemt U gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een prijsopgave.

Vastgoedstyling

Bekijk ons portfolio

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? In ons portfolio vindt u foto's van de projecten die wij reeds hebben opgeleverd.

Bekijk ons portfolio »